Oświadczenie – maj 2017

Polska Liga Obrony składa kondolencje rodzinom ofiar zamachu w Manchesterze.
Ten akt terroru wojującego Islamu jest jeszcze jednym z wielu, który nastąpił w czasie „polityki otwartych granic Unii”. Polityka czerwonych liberałów, którzy doktryny Marksa i Engelsa zamienili na multikulturalizm. Efekty, jakie są, widzimy z każdym zamachem dokonanym przez muzułmańskich terrorystów.
Ile potrzeba krwawych ofiar niewinnych kobiet i dzieci, żeby dotarło do zachodniego świata, że nie mamy do czynienia z „religią pokoju”? Ile bezsensownych deklaracji przyjmowania imigrantów z krajów islamskich? Ile tuszowania przestępstw i gwałtów przez nich dokonanych?
My członkowie i sympatycy Polskiej Ligi Obrony od zarania naszego istnienia ostrzegamy przed nimi. Nasze akcje uświadamiające prawdziwe zagrożenie islamskim terroryzmem, są ciągle prowadzone. A mimo to w naszym kraju są, działania zmierzające do tego samego co obecnie przezywa ludność świata zachodniego.
Także u nas są organizacje islamskie, legalnie działające i radykalizujące islamskie grupy. To także w naszym kraju pod płaszczykiem tolerancji i swobody religijnej znajdują schronienie przyszli terroryści. W całym kraju powstają domy kultury, które są zamieniane na sale modlitw, gdzie wśród wielu konwertytów dochodzi do radykalizacji. To właśnie stąd wzięli się Polacy walczący dla ISIS.
Zamach w Manchesterze to powinno być ostrzeżenie dla polskiego społeczeństwa, że i u nas może do takiego dojść. I żeby nie było, że nie ostrzegaliśmy!

Zapisz się do naszego newslettera!

Dołącz do nas!

Popierasz naszą działalność?
Masz dość siedzenia bezczynnie?
Chcesz zacząć działać?

Wypełnij deklarację!